Bursaspor'un başkanı yoğun bakımda

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, sabah saatlerinde Kültürpark içerisinde bulunan Özgen Çay Bahçesi’nde kalp krizi geçirri. Yazıcı Acıbadem Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.

Daha önce Trabzonspor ve Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmaların son dakikalarında protokol tribününde fenalaşan Yazıcı, bu kez de dün oynanan Orduspor karşılaşmasının ardından kafileyle birlikte özel uçak ile Bursa’ya döndükten sonra arkadaşları ile birlikte gittiği çay bahçesinde çay içerken kalp krizi geçirdi.

Kulüp başkanı İbrahim Yazıcı’nın hastaneye kaldırılmasının ardından milletvekilleri, kulüp yöneticileri ve yakınları da hastane önüne geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Yazıcı’yı ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Maçtan sonra Özgen Çay Bahçesi’nde çay içerken kalp krizi geçirdi. Şu an yoğun bakımda ve konuşamıyor. Doktorların maç izlemesini yasaklamasına rağmen Bursaspor sevdası onu bu hale getirdi” dedi.

“YAZICI’NIN KALBİ YARIM SAATİ AŞKIN DURMUŞ”

Hastaneye ilk geldiğin Yazıcı’nın kalbinin yarım saati aşkın süre ile durduğunu ifade eden Tayan, “Hastanede kalp masajı yapılarak kalbi çalışmış. Allah’tan ümit kesilmez. Bunu da atlatacaktır” dedi. (