Manisaspor'un gözü zirvede

PTT 1'inci Lig’de Kahramanmaraşspor’dan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u da yenen Manisaspor, gözünü zirveye dikti. 13 puana ulaşan Manisaspor, bir maç eksiğine rağmen play off hattıyla farkı 2 puana indirirken teknik kadro bu hafta deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'u yenip, ilk 6’ya girmenin planlarını yapmaya başladı.

Tavşanlı Linyitspor'u pazar günü İzmir’de Karşıyaka önünde izleyen antrenör Tahir Karapınar, raporunu teknik direktör Kemal Özdeş’e verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyeti için oyuncularına teşekkür eden Kemal Özdeş, gol dışında rakibe pozisyon vermediklerini belirterek, "Hafta boyunca çalıştığımız her şeyi sahada uyguladık. Bu galibiyet önümüze açtı. Artık çıkışa geçtik" dedi.

Siyah beyazlı ekipte İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Bekir ve Murat Gürbüzerol’un Tavşanlı Linyitspor deplasmanında forma giyebilecekleri açıklanırken, Hikmet’in durumunun belirsiz olduğu öğrenildi.

ÇİFTE KUTLAMA

Manisaspor savunmasının önemli ismi Benjamin Fuchs’un 30’uncu doğum günü, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra kutlandı. Tarık Almış Tesisleri’ndeki akşam yemeğinin ardından düzenlenen doğum günü partisine teknik direktör Kemal Özdeş, yardımcıları ve futbolcular katıldı. Tecrübeli futbolcu, "Galibiyet sonrası yaş günü kutlamak ayrı bir mutluluk" dedi.