Bandırmaspor gelecekten umutlu

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor teknik direktörü Hüseyin Yenikan, Basın Sözcüsü Can Gülmezgil ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi. Hüseyin Yenikan, Bandırmaspor olarak giderek yükselen grafikleri olduğunu belirtti, "Bireysel kalitemizi, yüksek mücadele isteğiyle, koşu kalitemizle, takım oyunuyla birleştireceğiz ve her geçen gün daha iyi olacağız" dedi.

Yenikan, daha sonra şunları söyledi:

 "Bu hafta önemli bir maç bizi bekliyor. Ligin iddialı ekiplerinden Alanyaspor ile seyircimiz önünde karşılaşacağız. Her maçta olduğu gibi bu maça da galibiyet için çıkacağız. Hedeflerimize ulaşabilmemiz için bu maçı kazanmak zorundayız. Takım olarak rakibimize üstünlük kuracak her türlü oyunu oynayabilecek güçteyiz.

Takımdaki tüm oyuncular performansa dayalı değerlendirmeye tabidir. Bugünün futbolunun gereklerini yerine getirenler, antrenmanlarda iyi çalışanlar, takım içinde sorumluluk alanların forma şansı çok daha fazladır. Bu takımda oynayan-oynamayan sorunu yaşamak istemiyorum. Biz bir takımız, hep birlikte kazanacağız, hep birlikte yürüyeceğiz."

TARAFTARLARA DAVET

Basın Sözcüsü Can Gülmezgil ise, "Önümüzdeki hafta içinde lig ve Türkiye kupası maçı yapacağız. Bu hafta bizim için zor bir hafta olacak. Alanyaspor ile kendi sahamızda yapacağımız müsabakada tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Kulüp olarak bu haftaki maç için toplam 5000 adet bilet bastırdık. 13.30’da oynanacak olan bu maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" dedi.