Hamzaoğlu, Beşiktaş maçından umutlu

Akhisar Belediyespor’da cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçı için geri sayım başlarken, rakip cepheden gelen haberler, teknik kadroyu düşündürüyor.

Sakatlığı nedeniyle 4 haftadır sahalardan uzak olan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan’ın iyileşerek takıma dönmesinin yanı sıra, üç maçlık cezası biten Teknik Direktör Bilic’in de kulübede yer alacak olması, teknik heyet tarafından dezavantaj hanesine yazılıyor. Özellikle Oğuzhan’ın dönüşüyle Beşiktaş’ın orta alanda güç kazanacağını düşünen teknik kadro, bu oyuncuya özel önlem alacak.

Ligin en güçlü takımlarından biriyle karşılaşacaklarını dile getiren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yine de kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. "İç sahadaki galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz" diyen Hamzaoğlu, "Rakip takımda kimin oynayıp oynamayacağıyla çok fazla ilgilenmiyoruz. Sonuçta her futbolcu ayrı bir değer. Biz daha çok kendi yapacaklarımız üzerine yoğunlaşıyoruz. Sahamızda Trabzonspor, Galatasaray gibi takımları yendik. Bu bize özgüven veriyor" şeklinde konuştu.