Arkas Spor beyaz sayfa açacak

CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndaki ilk sınavında İsviçre’de Energy Investments Lugano’ya 3-2 yenilen Arkas Spor, salı günü İzmir’de oynayacağı Berlin Recycling Volleys maçı öncesi galibiyete odaklandı. Spor Koordinatörü Yaşar Ergün, antrenör Glenn Hoag, kaptanlar Mustafa Ramazoğlu ve Gordon Perrin, düzenledikleri basın toplantısında İzmirlilerden destek istedi.

Lugano karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını dile getiren Hoag, "Planlarımızı uygulayamadık. Takımım kendi istediği gibi oynadı. Rakibimiz bizden daha iyiydi. Açıkçası sadece onları seyrettik" dedi.

Karşılaşmanın videosunu izledikten sonra yapılan hatalardan ders çıkardıklarını sözlerine ekleyen Kanadalı çalıştırıcı, şöyle devam etti:

"Antrenmanlardaki oyunumuzu maça da yansıtmalıyız. Geçen sezona kıyasla daha güçlü bir gruptayız. Ancak ilk 2’de yer alıp tur atlayacak güce sahibiz. Alman temsilcisi deplasmanda Diatec Trentino’ya 3-1 mağlup olmasına rağmen ciddi bir rakip. Hücum ağırlıklı oynamalıyız." Yaşar Ergün, "İzmirliler bizi yalnız bırakmasın" mesajı verirken Mustafa ve Perrin zamana ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.