Aziz Yıldırım Fethullah Gülen ile defalarca görüştü

Fenerbahçe Kulübüne başkan adayı olan Mehmet Ali Aydınlar'ın iddiası, ısrarla dillendirilen "Fethullah Gülen Cemaati Fenerbahçe'yi ele geçirmek istiyor" teorisini çürütecek nitelikte. Mehmet Ali Aydınlar'ın ofisinde yaklaşık 150 kişiye yaptığı konuşmanın detayları Beyaz TV'de yayın yapan Derin Futbol'da ele alındı.

DEFALARCA ARADI VE EN SONUNDA GÖRÜŞTÜ

Aydınlar'ın sözleri:

"Kulübün tüm çalışanlarını ve FB TV'yi kendi kampanyasında kullanıyor. Mükemmel bir yönetim kadrosuyla geliyorum. Hepsi de işlerinde başarılı olmuş, TÜSİAD üyesi işadamları. Hiçbiri, hiçbir grubun mensubu değil. İstediği kanalda ve ortamda düelloya hazırım. Hodri meydan! Cevabını vermeyeceğim hiçbir şey yok. Hep bir iftira ve karalama kampanyası. Artık yeter! Uyanın arkadaşlar. Cemaat diyenler Aziz Yıldırım'ın Fetullah Gülen'i defalarca arayıp sonunda da görüştüğünü neden söylemiyor? Son teşekkürde kimlerin isimleri var? İyi bakın bakalım."

"BİZ BETON YAPMAYACAĞIZ"

"Sandığa hakim olacağı her yerde olacağız seçimi de kazanacağız Alex'e iade-i itibar vereceğiz. O kupa o gün orada ise benim TFF Başkanı olduğum içindir. Biz beton yapmayacağız. Fenerbahçe için deniz tükenmiştir. Rakam vermemiz Fenerbahçeliliğe yakışmaz. Ne gerekiyorsa onu yapacağız."

Fenerbahçe dünyanın en iyi 5 takımından biri olacaktır. Real'den Barça'dan farkı olmayacak. Aziz Bey bir kitapçık yapmış. İftira kampanyası yapıyorlar. Onun seviyesine inmeyeceğim. Aziz Yıldırım bana 3 sefer başkanlık teklif etti. Şimdi hain oldum."