Hemşire, bornoz kuşağıyla kendini asmak istedi

Aydın'da, eşi ve çocuğuyla kahvaltı yaptıktan sonra gittiği banyoda kendini bornoz kuşağıyla kendini asarak ölmek istediği ileri sürülen 29 yaşındaki N.A.C., eşi tarafından kurtarıldı. Önceden de intihar teşebbüsünde bulunan N.A.C.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay Mimar Sinan Mahallesi Ali İhsan Paşa Bulvarı'ndaki bir apartmanda meydana geldi. Şırnak'tan Aydın'a tayin olan Astsubay S.C., hemşire olan eşi N.A.C. ve 9 yaşındaki kızı, beraber kahvaltı yaptı. Banyoya geçen N.A.C.'nin telefonunun çalmasına rağmen açmaması üzerine şüphelenen eşi S.C., kilitli banyo kapısını kırarak içeri girdi. İddiaya göre, bornoz kuşağıyla N.A.C.'nin kendini kalorifer borusuna astığını gören S.C. kuşağı kesti. Eşini bağlı olduğu ipten kurtaran S.C.'nin ihbarı üzerine gelen acil yardım ekipleri N.A.C.'yi, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan N.A.C.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

ÖNCEDEN DE İKİ İNTİHAR GİRİŞİMİ

Sağlık Ocağı'nda görev yapan N.A.C.'nin daha önce iki kez intihar girişiminde bulunduğu ve eşi tarafından kurtarıldığı öğrenildi. N.A.C.'nin iş arkadaşları ile sorunları olduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Cem ULUCAN / AYDIN