Funda Arar 10 Kasımda İzmir'de

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Sanayiciler ve İş Adamları Derneği işbirliğiyle Karşıyaka Arena Spor Salonu'nda düzenlenecek 10 Kasım özel konserinde Rüştü Asyalı ve Funda Arar sahne alacak.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 75. yılında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (İZSİAD)işbirliğiyle düzenlenecek 10 Kasım özel konserinde anılacak.

Karşıyaka Arena Spor Salonu'nda 10 Kasım pazar günü saat: 20.00'da başlayacak özel konseri şef Ender Sakpınar yönetecek. İZDSO konserin ilk bölümünde Muammer Sun'un Kurtuluş Film Müzikleri'ni Şefliğini Ali Hoca'nın yaptığı İzmir Sanat Çok Sesli Korosu ile seslendirecek. Konsere konuk sanatçı olarak katılan tiyatro ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı Rüştü Asyalı, Nazım Hikmet Ran'ın yazdığı Kuva-i Milliye Destanı'nı okuyacak.

10 Kasım özel konserinin ikinci bölümünde ses sanatçısı Funda Arar kendi orkestrası ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirecek