Aylin Aslım İzmir'e geliyor

Türk rock müziğinin en önemli kadın yorumcu ve şarkı yazarlarından Aylin Aslım, geçtiğimiz aylarda Sony Music etiketiyle yayımladığı ve müzik eleştirmenlerinden tam not aldığı “Zümrüdüanka” albümünün konserlerine devam ediyor.

Bir süredir “İşte Sana Bir Tango” klibiyle ekranlarda olan Aylin Aslım, etkileyici vokalinin ve yepyeni şarkılarının yer aldığı “Zümrüdüanka” albümüyle Türkiye tunesine çıktı. Sevilen sanatçı, 26 Ekim’de İstanbul’da başlayan ve 22 Kasım’da Bursa’da sona erecek olan Türkiye turnesinin dördüncü ayağında İzmir’de sahne almaya hazırlanıyor.

Uzun bir süredir İzmir’de sahne almayan ve bu geceye özel bir repertuvar hazırlayan Aylin Aslım; 9 Kasım Cumartesi akşamı İzmir Hayal Performance sahnesinde en sevilen şarkılarını kendisini izlemeye gelenlerle birlikte seslendirecek. Aylin Aslım Türkiye turnesi kapsamında İzmir’in ardından 13 Kasım’da Gaziantep Hayal Kahvesi’nde, 14 Kasım’da Adana Latino’da, 15 Kasım’da İstanbul Hayal Kahvesi’nde ve 22 Kasım akşamı da Bursa Kat 3’de müzikseverlerle bir araya gelecek.