Çağla Şikel, Hakan Akkaya tasarımlarını tanıtacak

Hakan Akkaya tasarımları Çağla Şikel'e çok yakışıyor. Birçok projede birlikte çalışan Hakan Akkaya ve Çağla Şikel, Mercedes Benz Fashion Week ile başlayan profesyonel dostluğu, “2014 İlkbahar/Yaz Hakan Akkaya Koleksiyonu'nda” da sürdürecek.

Ekim ayında düzenlenen Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'da MEN IN BLACK defilesiyle muhteşem bir şov yapan Hakan Akkaya, birbirinden şık 80 kombini taşıyan baş manken Çağla Şikel ile işbirliğine devam ediyor. 2014 İlkbahar-Yaz Hakan Akkaya Koleksiyonu tasarımlarını tanıtan Çağla Şikel, ünlü modacının tarzının kendisini yansıttığını ifade etti. Hakan Akkaya'nın enerjisinin güzel olduğunu ve bunu tasarımlarına yansıttığını belirten Şikel, Akkaya ile çalışmanın büyük bir keyif olduğunu vurguladı.

Çağla Şikel: “Hakan işine aşık, tasarımlarına hayranım, çok yaratıcı ve heyecanlı"

Dostlukla renklenen işbirliklerinin devam edebileceği sinyallerini veren Akkaya ve Şikel, 2014 ilkbahar-yaz modasıyla ilgili tüyolar da verdi. Hakan Akkaya tarzının vazgeçilmezi siyah-beyazın ön planda olduğu renklerde yeşil ve tonları oldukça canlı. Transparan detayların kullanıldığı tasarımlar yine cesur ve çok şık.

Hakan Akkaya Hakkında

Başarılı moda tasarım kariyeri boyunca Boyner Holding, Altınyıldız ve Sarar gibi sektörün öncü markalarının Tasarım Departman Yöneticiliğini üstlenen Hakan Akkaya, Nişantaşı'nda bulunan ofisinde kendi markasıyla “pret a porter ve haute couture”olarak adlandırılan şık hazır giyim koleksiyonları hazırlıyor.

HAKAN AKKAYA markasıyla kadın ve erkek kategorisinde kişiye özel koleksiyonlar tasarlayan Akkaya, aynı zamanda hazır giyim dünyasına sunduğu farklı dokunuşlarla sizi baştan yaratıyor. Akkaya sihirli dokunuşlarıyla haftasonu giyeceğiniz spor ceketten smokine, iş kıyafetlerinden gece elbisesine kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle büyülüyor.

Pek çok ünlüyü giydiren Hakan Akkaya, 2012 yıılında Who's Next Paris ve Bread&Butter Berlin Fuarı'na erkek koleksiyonuna katılan ilk Türk tasarımcı oldu. Aynı zamanda 13 Ekim ve 15 Mart 2013 tarihlerinde düzenlenen Mercedes Benz Fashion Week'te Men in Black koleksiyonunda büyük ilgi gördü.