İzmir'de go-kart heyecanı

İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü’nün organizasyonu ile gerçekleştirilen 1. Takımlararası Go-Kart Turnuvası 12 takımın katılımıyla İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde gerçekleştirildi.

Önce 10 dakika antrenman sonra ise sıralama turlarında adeta yarış fırtınaları esti.İzmir’de yine motorspor severlere heyecanlı bir gün geçirmelerini sağlayan kulüp saat 17.30’da yarışın startını verdi.

Birbirinden iddialı takımların mücadele ettiği turnuvada katılımcılar 1 saat boyunca rekabetin tadını çıkarttı.

Tüm tribündeki seyirciler başlangıç anındaki start için heyecanlandı.

Araçlarının başında 2.pilotlar araçlarını tutarken ilk yarışacak pilotlar araç ile 50 metre arasında yeşil bayraktan sonra araçların başına geçti ve yarış heyecanı başladı.

Günün sonunda ilk Takımlararası Go-Kart Turnuvası’nda birinci olan takım Çin seyehatinden de yeni dönen ve ayağının tozuyla kupayı alan Ümit Ülkü ve Ünal Demir’in yer aldığı Ülkü Racing Team olurken ikinci Reha Aybey,Ferit Şaklu,Eralp Kumartaşlıoğlu’nun yer aldığı Pure Power Racing Team aldı.Yaptığı son ataklarda üçüncülük sırasını kazanan takım ise Hüseyin Yıldırım,Oğuzhan Yıldırım,Yakup Topgül’ün yer aldığı Yıldırım Pompa Takımı oldu.

Yarışlar sonunda yapılan ödül töreninde ilk kupalarını alan takımlar mutlu bir şekilde ilk yarışı tamamladı.Sezon boyunca sürecek olan Takımlararası Go-Kart Turnuvası’na tüm herkes katılabilecek.