Balıkesirspor'da üç oyuncu kadro dışı

PTT 1'inci Lig’e müthiş başlangıç yaptıktan sonra üst üste iki yenilgiyle sarsılan Balıkesirspor’da yönetim kaleci Ahmet Şahin, Serhat Akyüz ve Hüseyin Kar’ı kadro dışı bıraktı. Kulübün resmi internet sitesinde konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı kalan bu oyunculara bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar dileriz" ifadesi yer aldı.

Taraftarlar özellikle geçen sezon şampiyonluğa büyük katkı yapan, bu sezon da kalesinde güven veren Ahmet’le ilgili verilen kararı şaşkınlıkla karşıladı. Balıkesirspor'da Çaykur Rizespor'dan alınan Serhat 7 maçta forma giydi. Geçen sezon şampiyon kadronun değişilmezlerinden Hüseyin hiç 18’e alınmadı. Bu oyuncalara affın gündemde olmadığını söyleyen Başkan Tuna Aktürk, "Takıma geri dönemeyecekler" şeklinde konuştu.

Balıkesirspor'da üç futbolcuyu kadro dışı bırakan yönetim geçen sezon da benzer bir karara imza attı. Geçen sezon 2'nci Lig’de şampiyon olan kırmızı beyazlılarda devre arasında Kaptan Orhan Terzi, gol kralı ünvanlı Coşkun Yılmaz, Erhan Küçük ve kaleci Recep Biler’le yollar sürpriz bir şekilde ayrıldı.

Taraftar yönetimden son kararla ilgili somut açıklama bekliyor.