Bornova'da feci kaza

İzmir’in Bornova İlçesi’nde, şoförünün uyuduğu ileri sürülen kamyon, refüjü aşarak geçtiği karşı şeritte pazarcı kamyoneti ile çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 07.30 sıralarında, Ankara Caddesi Naldöken mevkisinde meydana geldi. Kemalpaşa yönüne giden ve görgü tanıklarına göre uyuduğu ileri sürülen Adem Tunç'un (35) yönetimindeki kamyon, refüjü aşıp karşı şeride geçti.

Kamyon, Bornova yönüne giden evli 2 çocuk babası Emin Ceylan (35) yönetimindeki pazarcı kamyonetiyle çarpıştı. Sol yan taraftan aldığı darbe ile şarampole yuvarlanan kamyonetin şoförü Ceylan, kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Kamyonette bulunan ve sürücünün yeğeni olan evli 1 çocuk babası İbrahim Ceylan (24) ile kamyon şoförü Adem Tunç yaralandı. Haber verilmesi üzerine gelen acil yardım ekipleri, İbrahim Ceylan’ı Ege Üniversitesi’ne, Tunç’u Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

YOL 45 DAKİKA KAPALI KALDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili incelemede bulundu. Yapılan kontrol sonrası Emin Ceylan’ın cesedi cenaze aracıyla morga götürüldü. Bornova yönüne yolu kapatan kamyon ile şarampole yuvarlanan kamyonet çekici ile yoldan kaldırıldı. Kamyonetten çevreye saçılan sebze ve meyveler de yoldan toplandı. Kazanın ardından yaklaşık 45 dakika Bornova yönüne kapalı kalan ve uzun araç kuyrukların oluştuğu Ankara Caddesi, daha sonra trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.