Cem Kavur Güzelbahçelilerle bir arada

AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Cem Kavur, Güzelbahçe Kültür, Çevre ve Güzelleştirme Derneği’nin “Güzelbahçe Geleceğini Belirliyor, Aday Adaylarını Buluşturuyor" etkinlikleri kapsamında Dernek Üyeleri ve Güzelbahçeliler ile bir araya geldi. GÜL-DER Yönetim Kurulu Başkanı Turgut İnel ve Üyelerin katılım gösterdiği toplantı keyifli bir ortamda söyleşi tarzında gerçekleşirken İlçenin geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında yapılan ve yapılacak çalışmalar görüşüldü.

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Kadri Kahrıman da hazır bulunarak İlçe Teşkilatı olarak hedeflerinden ve planlarından bilgiler aktardı.

Oturduğumuz Yerden Yönetmeye Değil Birlikte Üretmeye İnanıyoruz

Siyasi parti ayrımı gözetmeden, adaylığını açıklayan tüm aday adaylarını Güzelbahçeliler ve Dernek üyeleri ile bir araya getiren GÜL-DER’in etkinliğine katılan Cem Kavur içinde bulundukları sürecin hassasiyeti ve etik sebeplerden dolayı üye olamayacağı derneğe 30 Mart 2014 itibarı ile ne görev verilirse yapmak üzere katılacağına dair söz verdi.

Mezbaha, Balık Hali, Hastane gibi Güzelbahçe’nin geleceği ile ilgili hassas konuların konuşulduğu etkinlikte Aday Adayı Kavur “Biz geldiğimiz anda, -ki bu ben değilim diğer parti adaylarımız da olabilir; STK’ları, Kent Konseyi ve Muhtarlarıyla beraber Güzelbahçe’yi yöneteceğiz, planlayacağız. Güzelbahçe için yapılması gerekenleri ilçemizin temel dinamikleri, Güzelbahçeliler belirleyecek ve ilgili kurumlar ile koordinasyon sağlanarak hedeflerimize varacağız. Benim sizlerden istediğim sizlerinde bir ya da birden çok üye ile aktif olarak ilçe siyaseti içerisinde yer almanız. Hatta Demokrasinin getirisi olarak mümkün olan en yüksek sayıda Parti Temsilcisi ve STK Temsilcisinin Kent Konseyi ve Meclis de yer alabilmesi için İlçe Teşkilatı olarak çalışacağız. Partimizin Güzelbahçe için yapacağı çalışmalar ve hedefleri belli, bugün ben yada başka bir arkadaşım seçilirse hangimizin Başkan olduğundan çok neleri Güzelbahçe’ye kazandırabileceğimiz üzerinde duruyoruz. Doğruyu bulmak adına yanlış yönetimin sergilendiği yerlerde hatta benim de karşımda dik duracak insanları görmekten yanayım. İlçe Başkanım Sayın Kahrıman da en büyük avantajlarımızdan birisi ” Dedi.