Gençler de TSM dinler

TRT sanatçıları Gediz Üniversitesi’nde Türk Sanat Müziği konseri verdi. 600 kişilik salonu dolduran öğrenciler, unutulmaz şarkılara eşlik etti, gençlerin zannedilenin aksine TSM’yi de sevdiğini sergiledi Gediz Üniversitesi, müzik şölenine sahne oldu.

TRT Müzik kanalında her çarşamba canlı yayınlanan “Radyo Günleri” bu hafta İzmir Seyrek’teki kampüsten ekranlara geldi. Yapımcılığını İsmail Ragıp Geçmen ve Dr. Oya Durmuş’un üstlendiği, Geçmen’in aynı zamanda yönetmenliğini yaptığı programda, Türk Sanat Müziği’nin seçkin sesleri Ümit Bulut, Güldehen Terün, Lida Çakı ile Okan Uslu mikrofon başına geçti. TRT sanatçıları, dillerden düşmeyen şarkıları 1.5 saat boyunca seslendirdi. 600 kişilik salonu dolduran öğrenciler de eşlik etti, gençlerin TSM’yi sevdiğini gözler önüne serdi. Konseri dinleyenler arasında Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri de yer aldı.

Radyo Günleri Programı, Gediz Üniversitesi’nden canlı yayınlandı. TSM şölenine öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik, TRT sanatçılarına çiçek vererek teşekkür etti.