Toyota Borovalı'da hafta sonu şenliği

Toyota, üstün Toyota kalitesini daha yakından tanıtmak için İzmir’de bulunan Toyota Plaza BOROVALI’da, 16-17 Kasım tarihlerinde test sürüş günleri ve hafta sonu şenliği düzenliyor. Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Yeni Corolla, şehiriçi yolların vazgeçilmez otomobili Yaris ve çevreci Yaris Hybrid, Toyota’nın heyecan verici yeni tasarım anlayışını ilk kez tam olarak yansıtan Auris, ailelerin öncelikli tercihi Verso, lüks ve prestijin simgesi Avensis, arazi şartlarına olduğu kadar kent yollarının da vazgeçilmezi RAV4 ve Land Cruiser, durdurulamaz kimliğiyle Hilux ve spor otomobile bakışı değiştiren GT86’yı test etmek ve yakından tanıma fırsatı bulmak için 16 Kasım Cumartesi ya da 17 Kasım Pazar günlerinde Toyota Plaza BOROVALI ’lıları bekliyor olacak.

Toyota Plaza BOROVALI’da, mükemmel sürüş keyfi sunan Toyota’ların keyfine varmanın yanında, ailenin diğer fertleri de gün boyu sürecek şenliklerde gönüllerince eğlenebilecekler. Türkiye’yi değişen yüzüyle tanıştırmak isteyen Toyota’nın 16-17 Kasım’da Toyota Plaza BOROVALI’da düzenlenecek olan Test Sürüş Günleri’ne kayıt yaptıranlar Facebook’ta yer alacak olan yarışmaya da katıldıkları takdirde iPad sahibi olma şansını da elde edecekler.

Toyota’nın 100 TL Peşinat Kampanyası da Sürüyor

Toyota Finans Sistemi’nin 100 TL peşinat ile Toyota sahibi olmak isteyenlere mükemmel bir fırsat sunduğu kampanyası (İZMİR) Toyota Plaza BOROVALI’da kasım ayı süresince devam edecek. Bir ilke imza atarak 100 TL peşinat ve ilk taksidin mayıs ayında ödenmesine olanak sağlayan yeni finansal sistemi hayata geçiren Toyota Finans’ın bu kampanyası büyük bir fırsatı ayağınıza getiriyor. 1993 yılında plazasını açarak Toyota kalitesini (İZMİR)’e taşıyan Toyota Plaza BOROVALI, müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde tutulması için bütün olanaklara sahip bulunuyor. (İZMİR) başta olmak üzere bölgedeki tüm yerleşim yerlerine de hizmet veren Toyota Plaza BOROVALI, satış ve satış sonrası hizmetler için 98 kişilik uzman bir ekip ile hizmet veriyor.