Denizlispor'da para yok huzur yok

Denizlispor’da Mehmet Özsoy başkanlığındaki yönetimin göreve geldikten sonra futbolculara maç başı olarak 700 bin TL dağıttığı, Mersin İdmanyurdu galibiyetine 150, Karşıyaka galibiyetine ise 100 bin TL prim verdiği haberlerine itiraz geldi.

Yeşil siyahlı futbolcular, şu ana kadar bir maç başı dışında ödeme yapılmadığını belirterek, "Camiada, paralarını tıkır tıkır alıyorlar, yan gelip yatıyorlar, şeklinde bir algı var. Bu doğru değil" dediler. Sıkıntılarını teknik direktör Yusuf Şimşek’e de anlatan futbolcular soruna çare bulunmasını istediler. Yusuf Şimşek'in de futbolcularına, "Denizlispor’da kimsenin alacağı kalmaz. Şu anda para-pul düşünmeyin, kendinizi maçlara verin" dediği öğrenildi.

 Bu arada cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek yeşil siyahlı ekipte Mert ve Simac cezalı, Bajram ve Isayev sakat. Yusuf Şimşek, her koşulda kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

BAŞKAN ÖZSOY: "ŞİKAYET GELMEDİ"

Başkan Mehmet Özsoy, pek çok kulüp gibi Denizlispor’un da ekonomik sıkıntı yaşadığını belirterek "Elbette oyuncularımızın transfer taksiti, maç başı alacakları var. Elimizden geldiği kadarıyla onları sevindirmeye, parasız bırakmamama çalışıyoruz. Şu ana kadar gerek teknik heyetten gerek futbolculardan bu konuda bana şikayet gelmedi. Para konusu da gündemin birinci sırasında yer almıyor. Denizlispor ligde başarılı sonuçlar aldığında biz de üstümüze düşeni yaparız" diye konuştu.