Raul Gonzales Altınordulu oldu

Aspire Cup için Katar’a giden Altınordu Futbol Akademisi öğrencileri, karşılarında Avrupa futbolunun gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden eski  Real Madridli Raul Gonzales’i buldu. İspanyol efsane, Altınordu şapkası takıp, çocuklara futbolun inceliklerini anlattı.

Katar’da akademi düzeyindeki takımların katıldığı Aspire Cup’ta mücadele eden Altınordu Futbol Akademisi’nin U12, U11 ve U10 takımı öğrencileri, Avrupa futbolunun gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden biri olarak kabul edilen İspanyol Raul Gonzales ile tanıştılar.

Real Madrid formasıyla çıktığı 550 maçta 228 gol atan, İspanya Milli Takımı’nda 44 kez gol sevinci yaşayan, futbol kariyerinde almadık kupa ve ödül kalmayan efsanevi oyuncu, Altınordulu çocuklarla keyifli saatler geçirdi. Real Madrid’in tüm zamanlardaki en büyük golcüsü olan, geçen sezonu Katar’ın Al-Sadd SC takımında geçiren Raul, bol bol hatıra fotoğraf çektirdiği miniklere, futbolun incelikleriyle ilgili ipuçları da verdi.

Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) Direktörü Zafer Bilgetay’a, turnuvaya katılımından ötürü teşekkür plaketi hediye eden Raul, günün sonunda Altınordu şapkasıyla objektiflere poz vererek büyük bir sürpriz de yaptı. Bilgetay, Raul sayesinde oyuncuların hayatları boyunca unutamayacağı tecrübe edindiğini söyleyerek, “Avrupa’nın en büyük golcüsü ile tanışan öğrencilerimiz, bana göre şu anda ülkemizin en şanslı çocukları. Bu birliktelik, onların futbol kariyerlerini inanılmaz derecede etkileyecek. Uluslar arası turnuvalar, bu açıdan çok önemli bir misyonu yerine getiriyor” dedi.