Nadir Öğretmen intihar etmiş

 

İNTİHAR ETMİŞ 
İzmir'in Beydağ İlçesi Kaymakamı Ali Çergibozan'ın iki gündür kayıp olan ve cesedi ağaca naylon iple ağaçta asılı bulunan Kınık Mesleki Eğitim Merkezi'nde öğretmen olan kardeşi Nadir Çergibozan'ın intihar ettiği belirlendi. Savcının olay yerindeki ilk incelemesinde, ası nedeniyle boynu kırılarak öldüğü belirlenen Nadir Çergibozan'ın üzerinden ailesine yazdığı intihar notu çıktı. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Çergibozan'ın cesedi ön otopsi için Kınık Toplum Sağlığı Merkezi'ne götürüldü. Kaymakam Ali Çergibozan da olay yerine gelerek kardeşinin cesedi teşhisHAR ETMİŞ 

İzmir'in Beydağ Kaymakamı Ali Çergibozan'ın iki gündür kayıp olan ve cesedi ağaca naylon iple ağaçta asılı bulunan Kınık Mesleki Eğitim Merkezi'nde öğretmen olan kardeşi Nadir Çergibozan'ın intihar ettiği belirlendi.

Savcının olay yerindeki ilk incelemesinde, ası nedeniyle boynu kırılarak öldüğü belirlenen Nadir Çergibozan'ın üzerinden ailesine yazdığı intihar notu çıktı. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Çergibozan'ın cesedi ön otopsi için Kınık Toplum Sağlığı Merkezi'ne götürüldü. Kaymakam Ali Çergibozan da olay yerine gelerek kardeşinin cesedi teşhis etti.