Gelişim Koleji kritik virajı kazasız geçti

İstanbul BŞB’nin ardından şampiyonluk hesapları yapan Yeşil Giresun Belediyespor’u da mağlup ede Gelişim Koleji, ligde üst sıralara doğru tırmanırken, Antrenör Mert Seyrek çok önemli iki sınavdan başarıyla geçtiklerini söyledi.

“Zor maçları kazanması çok daha keyifli oluyor” diyen Seyrek, “Kaliteli bir ligde üst üstü zorluk seviyesi bir hayli yüksek maçlar oynuyoruz. Üst üste aldığımız bu iki galibiyet, yüzümüzü üst sıralara doğru çevirmemizi sağladı. Hatalarımızı en aza indirerek seriyi devam ettirmek istiyoruz” dedi. Gelişim Koleji’nin tecrübeli oyuncusu Selahattin Akyol ise 13 sayıya kadar açtıkları farkın son periyotta kapanmasına rağmen panik yapmadıklarının altını çizerek, “Rakibimize 4. periyotta yakalandık. Maç uzatmaya gitmesine rağmen diri kaldık, son iki dakikada ise farklı kazandık. Böylesine zor maçları kazanmak, takım olma sürecimizi hızlandırıyor ve kendimize olan güvenimizi artırıyor” diye konuştu.

Yeşil Giresun Belediyespor Antrenörü Yücel Platin ise Gelişim Koleji’ni tebrik ederken, son 4 maçta 3. yenilgilerini aldıklarını hatırlatarak, “Kazanırız veya kaybederiz. Sonuçta bu işe emek veriyoruz, sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz ve oyunun içinde her türlü sonuç var. Ancak maçın ikinci hakeme, karşılaşma günü İzmir’e gelirken nasıl oluyor da arabası bozuluyor ve maça yetişemiyor Sadece bu sorunun yanıtını merak ediyorum” yorumu yaptı.