Ürününüzün konuşma diliyle ona hükmedin...

Günümüz teknolojisinde yaşayan mekanlar sunan otomasyon sistemleri ile kontrol edilen yaşam alanları daha güvenli ve konforlu hayat sürmek isteyenlerin vazgeçilmezi halini alıyor.

Lüks villalar ve Recidanceların yanı sıra yüksek bedeller ile konaklama yapılan lüks otellerde karşımıza çıkan otomasyon sistemleri kullanıcısına ayrıcalıklar sunarak konfor ve güvenliği bir arada yaşatıyor. Kurduğu sistem ve sunduğu imkanlar ile otomasyon sisteminde ve yaşayan mekanlar yaratma konusunda kendi sektöründe tek ve lider Control4, bu konuda Türkiye genelinde bir çok elit projeye imza atıyor.

İzmir merkezli olan Control4 Otomasyon Teknolojileri Türkiye Distribitörlüğü Satış & Bayi Direktörü Serkan ÜNAL, Control4’u elektrik kökenli firmalardan arınmış, IP tabanlı çözümleriyle entegrasyonu çok yüksek bir marka olarak tanımlıyor. Projelerin her aşamasında alternatif çözümler sunan Control4 sınırsız marka bağımsızlığıyla her marka model ürünle konuşabiliyor.

 

Serkan ÜNAL,  şöyle devam ediyor:

''Bir ürünü yönetmek onun enerjisini açıp kapatmak değildir. Bu çözüm mevcut ürünlerinize de ciddi zararlar verebilir. Doğru olan o ürünün konuşma diliyle yapmak istediklerinizi söyleyebilmektir. İşte bu Control4 ile yapılabilir bir yetenektir. Kullanıcılar yaşam alanlarında alışkanlıklarını bırakmamalı ve her yaş grubu dilerse anahtar üzerinden manuel, dilerse otomasyon üzerinden kullanımını sağlayabiliyor. Önemli olan nerede olursanız olun otomasyon ekranına baktığınızda her şeyin son halini görebiliyorsunuz. Kullanıcı dostu Control4 ara yüzü ile her yaş grubunun kullanabildiği ergonomik bir platform. Her noktada aynı ara yüz ile hayat daha kolay. Iphone, Ipad, Android cihazlar ve Dokunmatik ekranlar üzerinden her şey yönetiminiz altında.''

Sistemin çarpıcı özelliklerinden biri hali hazırda oturduğunuz evlerde, ofislerde dahi hiçbir tadilat yapmadan control4'a sahip olunabilir.

Control4 en basit anahtarlara dahi entegre olabilen bir güce sahip. Bu sayede kullanıcı anahtar grubu olarak tercihini dilediği markadan yana kullanabiliyor. Gücünü Dünyaya kanıtlamış Control4 her alanda kullanıcısına ciddi çözümler sunuyor Evler, Recidancelar, Oteller, Yatlar, Vip Araçlar gibi.

Sistem projenizde, Multi Media kontrolü, aydınlatma yönetimi, detaylı iklimlendirme kontrolleri, perde-panjur kontrolleri, konfor ile hayal dünyasında gezintiye çıkacağınız bir dünya sunuyor. Yaşayan alanlar sunan Control4 çift taraflı haberleşme ile evde sizin isteklerinizi gerçekleştirebiliyor. Acil durumların kontrolü Control4 da örneğin su baskın dedektörü su algıladığında sistem size mail gönderdiği gibi komut beklemeden yine de evin vanasını kapatıyor. Veya uyanma senaryosuyla müzik eşliğinde güne merhaba diyorsunuz, perdeleriniz açılıyor ardından haberleri izlediğinizi bilen Control4 mutfakta ki tv yi sizin için açıp, haber kanalınızı aktif hale getiriyor. Yani her şey sizin yaşamanıza uyarlı ve hayal gücünüze bağlı. Tv karşısındaki kumanda kirliliğini ortadan kaldıran sistemle artık tek bir kumanda ile her şey kontrolünüz altında.

Hatta cihazları ve kablo karmaşasını da kaldırarak ürün kirliliğini oluşturduğunuz bir bölüme saklayarak her şeyi tek bir noktadan yönetmek te mümkün.

 

Control4 Otomasyon Teknolojileri Türkiye Distribitörlüğü Satış & Bayi Direktörü Serkan ÜNAL, şöyle devam ediyor:

''Amacımız size kullanım alanları yaratarak karmaşayı ortadan kaldırmak. Control4 Türkiye olarak yetkin otomasyon kadrosuna sahibiz. Ayrıca Türkiye geneli geniş bayi ağıyla hizmet vermekteyiz. Müşteri memnuniyetini ilke edinen bir anlayışla gerek bayilerimiz gerekse bizler Control4 kalitesini her noktada hissettirmek için çalışıyoruz.

xBugün Türkiye’nin en prestijli projelerinin içinde yer alan Control4 marka değeri ile her geçen gün ivmesini yükseltmekte. Referanslardan bazıları; Zorlu Center, Bayraklı Tower, Imperial Savoy, Folkart Mavişehir, Swiss Otel İstanbul Suit, Özgörkey Key Otel, Berrgruen Villaları Bodrum, Grand Yazıcı Bodrum Villaları, Yapıtsan Projeleri, Kavuklar Projeleri ve daha bir çok Villa, Daire, Recidance, Otel, Yat projesiyle control4 kullanıcılarına hizmet vermekteyiz.''

Recidance projelerine fark yaratan Control4 ayrıca Concierge hizmetlerini alışılmışın dışına taşıyor. Network sisteminin sağladığı avantajlar concierge sisteminin doğru çalışmasına imkan sağlıyor. Control4 bu farkıyla çift taraflı haberleşmede sınıf atlıyor. Daire veya ofisten su siparişi veren kullanıcı siparişin onay bilgisini de görebiliyor. E-mail mantığında gitti gitmedi sorunu ortadan kalkıyor. Concierge hizmetlerinin projenize özel çalışmaları ve ara yüzü sizi yansıtmalı diyen Control4, projenizdeki dokunmatik ekranlarda sizi yansıtan kullanıcı ara yüzleri oluşturuyor. Serkan ÜNAL’ın deyimi ile ''Terzi usulü'' anlayışlar projenize özel çalışmalar sunuyor.