Yılmaz Vural iddiası saçma ve hayal ürünü

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Cardiff City'nin Başkanı Mehmet Dalman, teknik direktör Yılmaz Vural ile prensipte anlaştıkları yönündeki iddiaları saçma ve hayal ürünü diye niteledi.

Temmuz ayında Gal ekibinin başkanı olan Kıbrıs asıllı Türk işadamı Mehmet Dalman, teknik direktör Yılmaz Vural ile prensipte anlaştıkları yönündeki haberlere tepki gösterdi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Dalman, teknik direktör Vural'ın Cardiff City'nin başına geçeceğiyle ilgili iddialar için "saçma ve hayal ürünü" yorumunu yaptı.

Dalman, 60 yaşındaki teknik adamla ilgili haberleri okuduğunu belirterek "Olan bitenden dolayı çok kızgınım. Hiçbir zaman kendisiyle tanışmadım, konuşmadım, hatta onunla ilgili bir şey duymadım. Tam bir hayal ürünü. Bu, kendi reklamını yapmak isteyen Türkiye'deki bir kişiyle ilgili ancak haber tamamen saçma" ifadesini kullandı.

Basında çıkan haberlerde Yılmaz Vural'ın Cardiff City ile anlaştığı iddia edilmişti. Vural, yaptığı açıklamada, Championship'te mücadele eden iki takımdan teklif aldığını, Premier Lig takımlarından birinin de üstyöneticisi (CEO) ile görüştüğünü söylemişti. Premier Lig'de oynadığı 12 maçta 13 puan toplayan Cardiff City, puan cetvelinde 15. sırada yer alıyor.