Turizm Fuarı'nda milletvekili turizmci buluşması

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs’ün ev sahipliğinde fuarı gezen CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ile CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, katılımcılar ile görüştü, fuar hakkında bilgi aldı. Fuarda stantları tek tek gezerek katılımcı firma temsilcileri ile görüşen Milletvekilleri, fuar organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Milletveklli Yüksel ve Demir, Turizm Fuarı’nın İzmir’de düzenleniyor olmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek fuarları çok önemsediklerini dile getirdiler.

Bu yıl TRAVEL TURKEY İZMİR’e Çanakkale partner il, Mısır partner ülke olarak katıldı. İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde düzenlenen fuarda; otel ve seyahat acentaları, kalkınma ajansları, belediyeler, otel ekipmanları tedarikçileri, araba kiralama ve hava yolu şirketleri, deniz ve kültür turizmi, kongre, inanç, sağlık, eğitim, yatçılık, golf, kış sporları, gastronomi gibi çeşitli kurum ve kuruluşlar, Valilik ve İl Kültür Turizm Müdürlükleri’ne yer verildi.

2014 sezonuna ilişkin bağlantıların kurulduğu fuar ve konferans, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nın tüm hollerinde birden organize edildi.