Elmas ile Arkas'tan Ege Güçbirliğine örnek olacak adım

Lojistik sektörüne getirdiği entegre çözümlerle başarılı yükselişini sürdüren Elmas Lojistik A.Ş, Arkas Otomotiv A.Ş’den filosuna eklediği 10 yeni Renault Trucks ile gücüne güç kattı. Arkas Otomotiv A.Ş. ve Elmas Lojistik A.Ş. ticari iş birliğinde “Ege Güçbirliğine” örnek teşkil edecek bir ilke imza attılar.

63 yıla dayanan ticari geçmişiyle İzmir’in en köklü firmalarından Elmas Lojistik A.Ş. Kemalpaşa’daki yeni tesislerinde Arkas Otomotiv A.Ş.’den satın aldığı 10 adet yeni RENAULT TRUCKS çekicinin teslimatını törenle gerçekleştirdi. Teslim alınan araçlarla birlikte filosundaki toplam araç sayısını 165 adete çıkaran Elmas Lojistik, aynı zamanda filosundaki Renault Trucks sayısını da 40 adete yükseltmiş oldu.

Elmas Lojistik tesisilerinde düzenlenen ve her iki firmanın yöneticilerinin katıldığı teslimat töreninde konuşan Arkas Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Marek Penzo, Elmas Lojistik ile sürdürülen işbirliğinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek “Elmas Lojistik yeni araç alımlarında Renault Trucks araçlarının sunduğu güvenlik, konfor, kaliteli servis ve düşük yakıt tüketimi unsurlarını dikkate alarak seçimini yaptı. Yeni araçların ekonomimize bol kazançlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Elmas Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu ise Arkas Grubu ile sürdürülen uyumlu çalışma ortamını, yeni araç alımlarıyla pekiştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Elmasoğlu, “Euro 6 standardındaki araçlar sayesinde yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt sarfiyatıyla Elmas Lojistik’in verimliliği daha da artacak. Sektörde daha da güçlenirken, hem daha rekabetçi hem de daha çevreci bir şirket olacağız” şeklinde konuştu.