Çok güzel hareketler

Altınordulu futbolcular, futbol akademisindeki çocukları kamp merkezinde ziyaret edip kitap hediye etti, bir yandan da tecrübelerini paylaştı.

Futbol Direktörü Murat Dizdar, Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, AFA Direktörü Nedim Yiğit ve teknik ekipteki diğer isimlerin de katıldığı ziyarette çocuklara kitaplar hediye eden oyuncular, onlara önemli tavsiyelerde bulundular. Üzerlerindeki kolej montlarıyla tek örnek bir görüntü çizen Altınordu ailesi, güzel görüntüler oluşturdular. Kaptan Murat Cömert, genç sporcularla bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Bizler, altyapı günlerimizi ağabeylerimizle vakit geçirmeden geride bıraktık. Bizden öğreneceğiniz bilgiler ve tecrübeler, ileride işinize çok yarayacak. Böyle bir kulüpte yer aldığımız için de gerçekten hepimiz çok şanslıyız" diye konuştu.

Futbol Direktörü Murat Dizdar ise "Biz dünyada bilinen ve saygı duyulan bir kulüp olacağız” sözleriyle başladığı konuşmasında “Ağabeyleriniz, her maç sonrası onlara saygı duyulması için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Herkesin arasında çok sıkı bir hedef birliği ve dostluk var. Bir gün sizler de A takım formasını giyeceksiniz ama bunun için sabırlı olun ve çalışın. İşiniz hiç kolay değil. Herkesden daha fazla çalışmalı ve bu işi ciddiye almalısınız. Altınordu, çok güzel bir aile. Bu güzel markayı birlikte yaratıyoruz, birlikte büyüyüp birlikte zirveye ulaşacağız” dedi.