Özgü Namal'ın sıkıntılı günleri

Oyuncu Özgü Namal’ın babası Kubilay Namal, akciğerlerindeki enfeksiyon nedeniyle kaldırıldığı Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki bir özel hastanede 9 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor.

Bodrum’daki evinde geçen 6 Aralık’ta rahatsızlanan emekli Kubilay Namal, Bodrum’daki Özel Bodrum Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tahlil ve tetkikler sonucu Namal’ın akciğerlerinde enfeksiyon olduğu belirlenip, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Yelda Buyruk ve Dahiliye Uzmanı Gamze Cengiz’in gözetiminde olan Namal’ın tedavisinin 9 gündür sürdüğü bildirildi.

Hastanenin Halkla İlişkiler Sorumlusu Yeşim Kantar, Namal’ın durumu hakkında bilgi verip, “Söylenildiği gibi kalp krizi söz konusu değildir. Kan değerlerinde düşüklükler olduğu için yoğun bakımda kontrol altında. Akciğer enfeksiyonuna yönelik tedavisi sürmektedir. Taburcu olacağı zamanla ilgili açıklama yapamıyoruz” dedi. Haftasonu Bodrum’a gelen Özgü Namal’ın üzgün olduğu, babasının durumu hakkında ailesi ve doktorlardan bilgi aldığı öğrenildi.