Genç anne kazada öldü

İzmir'in Tire İlçesi’nde meydana gelen kazada, 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Gülşen Örnek yaşamını yitirdi. Kazada, Örnek’in 2 çocuğu, eşi ve diğer aracın sürücüsü de yaralandı. Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Tire- Selçuk karayolunun Akkuyu Mevkii’nde meydana geldi.

Selçuk yönüne giden 30 yaşındaki Sadettin Akbaba, yönetimindeki 09 K 6247 plakalı otomobille iddiaya göre viraja hızlı girince direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan otomobil, bu sırada anayola çıkmak için bekleyen 36 yaşındaki Yusuf Örnek’in kullandığı 35 YAY 63 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle 2 otomobil de takla atıp yol kenarındaki tarlaya savruldu.

Kazayı görenler sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Kazada, Gülşen Örnek hayatını kaybederken, eşi Yusuf Örnek, çocukları 4 yaşındaki Gürkan Örnek ile 10 yaşındaki Nurican Örnek ile diğer otomobilin sürücüsü Akbaba yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Nurican Örnek, ambulans helikopterle İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Örnek ailesinin yakınları, kazayı öğrenince hastaneye koştu.

Bu arada kazaya neden olduğu belirtilen Sadettin Akbaba’nın, önüne bir hayvan çıktığını, çarpmamak için direksiyonu kırdığını öne sürdüğü öğrenildi. Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.