O maç tekrar edilebilir

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, tartışmalı Kasımpaşa-Beşiktaş maçına ilişkin "Kural hatası varsa gereken yapılır" dedi.

NTV Spor'da Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in Yüzde 100 Futbol Programı'nda soruları cevaplandıran Demirören Kasımpaşalı Donk'un büyük tartışmalara yol açan davranışına ilişkin, "Oyuncu hatalı değil art niyetli. Belki de dünyada ilk kez karşılaşan bir durum karşısında hakemimizin de hataları olabilir.Bir kural hatası varsa gereken yapılır. Beşiktaş Kulübünün başkanı değerli dostum beni aradı siz müracaatınızı yapın dedim. Hakemlerin hatası olabilir ama kasıt olmaz. Neticede dünyada belki ilk kez olmuş birşey" dedi.

MHK Başkanı Zekeriya Alp'in maçın hemen ardından kural hatası olmadığı yönündeki değerlendirmesine ilişkin Demirören"Çok fazla konu tartışılınca o an için telaşla demeyelim de bir açıklama yapmak durumunda kalmış olabilir. Bu bizim kararımızı kesinlikle etkilemez" diye konuştu.

Demirören Fethiyespor'un "Yüce Atatürk" mesajına ilişkin soruya, " Federasyondan mutlak izin alınmak zorunda. Kurallar ortada. Atatürk bunlara alet edilmemeli. Bizi üzen Fethiyespor başkanının çıkıp 'sorsaydık izin vermeyeceklerdi, mesajımızı yerine ulaştı' demesidir. Kadınlar futbol maçında Konak Belediye başkanımızın siyasi mesajı dolasıyla UEFA 10 bin dolar ceza verdi. Kurallar belli" diye cevap verdi.