Yusuf Şimşek de gitti

Denizlispor'da ümit turmuş'un ardından Yusuf Şimşek de görevinden istifa etti. Yusuf Şimşek açıklamasında şöyle dedi:

"Bilindiği üzere ; Evrenseki kupa maçı sonrası 3 Ekim tarihinde Denizlispor Teknik Direktörü olarak göreve ekibimle başladım.. İlk 7 maçta 4 puan almış, son 3 maçında hiç gol atamadan 8 gol yemiş ve kupa maçında denizlide M.Evrensekispor’a yenilmiş bir takım vardı. Yıllarca formasını giydiğim ve takım kaptanlığını da yaptığım Denizlispor’un , bu zor günlerinde görevden kaçmadım. Kendim ve ekibim hiçbir maddi çıkar talep etmeden boş mukaveleye imza attık.

9 maçlık dönemimizde 1,55 puan ortalamasıyla , son 9 maç baz alındığında lig 5.si ve şuan ki genel klasmanda 14. sırada bir takım olduk.

avşanlı maçında 90 dakika 10 kişi yenilgiden maçı çevirip sportif olarak zirve yapan takımızın tüm sevinci bizleri çok üzen ölüm olayıyla kursağımızda kaldı. Bu olay takımımızın yanında maalesef tüm kentinde balansını bozan bir etki yapmıştır. Göreve geldiğimizde sondan ikinci olan tüm otoritelerin banko düşer dediği ve hiçbir kariyerli teknik direktörün gelmek istemeyeceği ortamdan , her teknik adamın gelmek isteyeceği ortama gelinmiştir.

Bugün itibariyle uzun dönemli çalışma, Futbolculara yapılan yetersiz ödemeler, Futbol direktörlüğünün oluşturularak planlı ve sürdürülebilir başarı yakalama gibi taleplerimiz karşılanmadığından; çok sevdiğim Denizlispor’a zarar vermemek ve Başkanın önünü açmak için görevimizden istifa ediyoruz. Yusuf Şimşek ve ekibim olarak; yakaladığımız sportif başarı için Nihat ZEYBEKÇİ, Abdülkadir DEMİR, Osman ZOLAN ,Zeki BULUT ve bize katkı sunan herkese teşekkür ederiz. Umarım ileride daha iyi şartlarda bu düşüncelerimizi hayata geçirebilecek bir ortamda hayallerimizi gerçekleştirebiliriz."