Park Bornova'da otomobil heyecanı

Ege Bölgesi'nin ilk outlet centeri ve ilk AVM'si Park Bornova Outlet Center 9'uncu kuruluş yıl dönümünde ziyaretçilerine 75 TL'lik alışveriş karşılığında Opel Astra Sedan otomobil kazanma şansı sunuyor.

Milli Piyango İdaresi izni ile, Park Bornova Outlet Center'de 15 Aralık 2013-15 Mart 2014 tarihleri arasında sürecek otomobil kampanyasında her 75 TL'lik alışveriş için ziyaretçilere bir şans kuponu veriliyor. 22 Mart 2014'de yapılacak çekilişle de Opel Astra Sedan talihlisi belirlenecek. Park Bornova Outlet Center Genel Koordinatörü Aysel Öztezel, "9'uncu kuruluş yıl dönümümüzde 9'uncu otomobilimizi sahibine vereceğiz. Gün içinde 75 TL'lik alışveriş yapan ziyaretçilerimiz bu şansa sahip olacaklar. Çok alışveriş çok şans diyor, herkesi Park Bornova Outlet Center'in yeni otomobil kampanyasına katılmaya davet ediyoruz" dedi.

Park Bornova Outlet Center'de 20 Haziran-20 Eylül tarihleri arasında süren ve 5 Ekim'de yapılan çekilişle Manisalı Aynur Akmaz Chevrelot Aveo otomobilin talihlisi olmuştu.