Kütahya'da iki kaza 9 yaralı

Kütahya'da meydana gelen 2 trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Menderes Caddesi'ndeki Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi karşısında Recep Mustafa Ayva yönetimindeki 43 SD 995 plakalı otomobil, kontrolden çıkınca yol kenarında park halindeki 4 otomobile çarptı.

Kazayı gören polis merkezindeki görevliler 112 acil servis ile itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Kaza yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri araçta sıkışan sürücü Recep Mustafa Ayva ile Yusuf Baydemir, İbrahim Çelik ve Mustafa Savran'ı yaklaşık yarım saat süren çaba ardından yaralı olarak çıkardı. 4 yaralı ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diğer kaza Dumlupınar Bulvarı'nda meydana geldi. Ömer Kalkmaz'ın kullandığı 43 SP 351 plakalı Kütahya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün sokak hayvanlarını toplama kamyoneti Özkan Uysal yönetimindeki hafif ticari araca çarptı. Kazada sürücüler Ömer Kalkmaz ve Özkan Uysal ile araçlarda bulunan Beyza Kaya, Okay Çetinbaş ve Kaan Cankurt DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.