Reza Zarrab tekrar sağlık kontrolünde

Ülkeyi sarsan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin sayısı 52 oldu. Aralarında bakan çocukları ve ünlü işadamlarının da bulunduğu şüpheliler avukatları ile görüştürülürken ifade işlemleri henüz başlamadı.

Gözaltındaki işadamlarından Ebru Gündeş'in kocası Reza Zarrab tekrar sağlık kontrolünden geçirildi. İstanbul'da Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı 52'ye yükseldi. Gözaltına alınan şüphelilerden aralarında 2 bakanın oğlunun da bulunduğu 29'unun Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

###12709###

Aralarında 1 bakan oğlunun da bulunduğu 23 şüpheli ise Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.

Gözaltındaki şüpheliler avukatları ile görüştürülürken henüz ifade işlemlerinin başlatılmadığı öğrenildi. Öte yandan gözaltında bulunan Reza Zarrab akşam saatlerinde tekrar sağlık kontrolünden geçirildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Zarrab tekrar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.