Egemen Bağış Denizli'ye gelecek

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış yarın Denizli’ye gelecek. İstanbul’da düzenlenen rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında, hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın yarın Denizli’ye geleceği öğrenildi.

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada, Egemen Bağış’ın, İstanbul’dan özel uçakla Denizli Çardak Havaalanı’na saat 11.15’te inceği, saat 11.30’da Denizli İhracatçılar Birliği’ni ziyaret edip, burada Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ile basın toplantısı düzenleyeceği belirtildi. Programına saat 12.00’de yapacağı Denizli Valiliği ziyaretiyle devam edecek olan Bağış’ın, saat 12.30’da Denizli Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra, saat 13.00’te polisevinde düzenlenecek AK Parti Denizli İl Danışma Kurulu toplantısına katılacağı kaydedildi.

Toplantının ardından saat 15.00’te Denizli İhracatçılar Birliği’nin Pamukkale Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği 20’nci yıl ödül törenine katılacak Bağış’ın, '2023 yolunda Türkiye ekonomisi' konulu panelde konuşacağı, saat 18.00’de de Denizli Çardak Havaalanı’ndan İstanbul’a hareket edeceği belirtildi.