Fenerbahçe keyifli

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında 22 Aralık Pazar günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncular 2 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Çift kale maçı kazanan yeşil takım, objektife verdiği pozla galibiyeti kutladı.

Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı yaptıkları özel programla sürdürdü. Teknik Heyet tarafından özel izinli olan Joseph Yobo da antrenmana katılmadı.

Fenerbahçe, Kardemir DÇ Karabükspor maçının hazırlıklarını 21 Aralık Cumartesi günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak çalışma basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

 

VALA GEDİK İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ ANTRENMANI İZLEDİ

Vala Gedik Özel İlköğretim Okulu'nda eğitim gören bir grup öğrenci sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesislerine gelerek, Sarı-lacivertli takımın antrenmanını izledi. Antrenmanın ardından oyuncularla tanışan öğrenciler, hatıra fotoğrafı da çektirdiler.