Evlenemedi diye genç kızı öldürdü

Uşak'ta bir kişi kız arkadaşı ile annesinin bulunduğu minibüsün önünü keserek av tüfeği ile ateş açtı. Açılan ateş sonucu minibüsle köylerde seyyar satıcılık yapan anne Döne Bulut (60) yaralanırken, kızı Ayşe Bulut (27) hayatını kaybetti. Olay, saat 17.30 sırlarında merkeze bağlı Karaağaç köyü yolunda meydana geldi.

Karaağaç köyünden Uşak yönüne giden Ayşe Bulut'un kullandığı 64 AS 950 plakalı minibüsün önü iddiaya göre kendisini isteyen ve sorun çıktığı için sinirlenen M.S. tarafından kesildi. M.S. av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu anne Döne Bulut ile direksiyonda bulunan kızı Ayşe Bulut çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı anneyle kızını ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Medical Park Uşak Hastanesi'ne kaldırılan Ayşe Bulut hayatını kaybederken, anne Döne Bulut'un ise Uşak Devlet Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği belirtildi. Minibüsleri ile köylerde pazarcılık yaptığı öğrenilen anne ve kızını zaman zaman tehdit ettiği belirtilen ve olay yerinden otomobil ile kaçan M.S., merkeze bağlı Gökçedal Köyü'nde suç aletiyle birlikte yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.