Başbakanı kaç kişi dinledi

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’daki programını değerlendirdi. Toplantıya, ilçe başkanları ile partililer de katıldı. İl Başkanı Baybatur, "Manisamız bugüne kadar görülmemiş bir coşku içinde Başbakanı’nı bağrına basmıştır. Manisamız, Başbakanı’na sahip çıkmıştır. Manisa merkezde düzenlenen toplu açılış töreni ve mitinge yoğun bir katılım oldu. Emniyetten aldığımız rakamlara göre mitinge 63 bin Manisalı katılmıştır. Büyük coşku için Manisalılara teşekkür ederiz" diye konuştu.

'KILIÇDAROĞLU ŞAŞKIN ÖRDEK GİBİ'

Başbakan Recep Tayşyip Erdoğan’ın Akhisar ziyareti sırasında, evinin terasından ayakkabı kutusu gösterdiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiği Nurhan Gül ile ilgili gerekli çalışmayı polisin yaptığını kaydeden Baybatur, Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

Baybatur, "Bu olay, polisi ilgilendirir. Polis neden gözaltına almıştır? İşin içinde sadece ayakkabı kutusu mu vardır, yoksa arkasında ne vardır? Bu durumu biz bilemeyiz. Emniyet müdürlüğü gerekli çalışmayı yapmıştır. Kemal Kılıçdaroğlu, bununla alakalı bu tip olaylarda hemen ajitasyon noktasında bir çalışmaları var. Tabiri caizse, hamama gidince turnaya, düğüne gidince zurnaya saldırıyor kendisi. Ne yaptığını o da bilmiyor. Manisa kamuoyu artık neyin ne olduğunu biliyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün ne söyleyip de, bugün ne yaptığını herkes biliyor. Kemal Kılıçdaroğlu Manisa’da ayakkabı kutusundan dolayı bir vatandaş gözaltına alınmış diye telefon açacağına, Mavi Marmara saldırısında şehit edilen insanların hangisine telefon açıp taziyede bulundu. İsrail’in avukatlığını yapacağına gidip o insanların yanında olsun. Kılıçdaroğlu şaşkın ördek gibi ne yapacağını bilmiyor" dedi.