Bu kez Göztepe'yi düşürmek için çalışacak

Ergin KARATAŞ/İZMİR,(DHA)-

Göztepe’nin iki sezon önce 2'inci Lig’de şampiyon olan kadrosunun en önemli isimlerinden Ferhat, pazar günü Tavşanlı Linyitspor formasıyla eski takımına karşı kümede kalmaları için sahaya çalışacak.

Göztepe'ye 2008’de gelen, ilk yılında 3'üncü Lig, ikinci yılında 2'inci Lig’de şampiyonluk yaşamasına rağmen önceki sezon başında yapılan kadro operasyonuna kurban giden tecrübeli futbolcu, "Duygularımı ifade etmek çok zor. Tavşanlı olarak kazanmaktan başka seçeneğimiz yok. İki şampiyonluk tattığım Göztepe karşısında 3 puan için elimden geleni yapacağım" dedi.

Kasığındaki sakatlık nedeniyle geçen hafta Kartalspor’u 2-0 yendikleri mücadelede oynayamadığını ekleyen Ferhat, "Göztepe’yle yapacağımız kader maçına yetişmem için sağlık ekibimiz yoğun çaba harcanıyor. Umarım takımımı yalnız bırakmam" diye konuştu. İki sezondur Tavşanlı Linyitspor forması giyen 26 yaşındaki Ferhat, bu sezon 27 maçta şans buldu. Defansif orta saha oynamasına rağmen dört gole imza atan Ferhat, Göztepe’de top koşturduğu dönemde de hem top tekniği hem de mücadeleci futboluyla göz doldurmuştu.

KURTULUŞ MAÇI 1 LİRA Kader maçına dönüşen Tavşanlı Linyit randevusunun Alsancak Stadı’na alınma ihtimalini zayıf gören Göztepe yönetimi, bilet fiyatlarında indirime gitti. Atatürk Stadı’nda oynanacak final niteliğindeki randevuda açık tribün biletleri 1 TL, kapalı ise 10 TL’den satılacak. Tavşanlı Linyit taraftarları Mersinli tarafındaki kale arkasında oturacak. Hazırlıklara İnciraltı’nda başlayan Göztepe'de yapılması beklenen Kuşadası kampıyla ilgili son kararın bugün verileceği bildirildi. Sakatlığı geçen Hakan ve Mithat takıma dönerken, sezonu kapatan Şaban yok.