Altınordu markası yükseliyor

Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar, son dönemdeki transfer gündemi ile ilgili bilgi verdi.

 Murat Dizdar, futbolculara gelen transfer tekliflerinin şaşırtıcı bir durum olmadığını vurgulayarak, “Biz, ortak hedefleri olan bir aileyiz ve oyuncularımızın kariyer planlarını güven ortamı içerisinde birlikte yapıyoruz” dedi.

“Altınordu’nun yükselmesi, sistem içerisindeki herkesin yükselmesi anlamına gelir” ifadesinin altını çizen Dizdar, “Futbolcularımız, kendilerine gelişim fırsatı veren ve Altınordu patenti almalarını sağlayan kulübümüze karşı ciddi bir sorumluluk anlayışı içerisindeler. Kariyer planlarını birlikte yaptığımız oyuncularımızın bu ortamda bize duydukları güven ve saygı bizleri mutlu ediyor. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız, tam bir profesyonellik anlayışı ve ciddiyetle var güçleriyle çalışıyorlar. Bu iyi niyetli çabalar, karşılığını mutlaka bulacaktır” diye konuştu.

Altınordu A takımının çalışma prensibini önümüzdeki 2 yıl için “Yurt içi ve yurt dışından potansiyeli yüksek Türk gençlerini keşfedip, onlardan iyi bir yarışmacı takım çıkarmak” olarak tarif eden Dizdar, “Futbolcularımızı bu mantıkla seçiyor, gelişimlerine katkı sağlıyor ve en önemlisi de onlara Altınordu markasından yararlanma fırsatı tanıyoruz. Bu genç kardeşlerimizin hepsiyle bireysel ve kurumsal olarak ortak hedeflerimiz var. Hedeflerimiz doğrultusunda kader birliği yapmış durumdayız. İşte bu nedenlerden dolayı da gelen tekliflere şaşırmıyoruz aksine planlarımızın doğru işlediğini teyit edip yolumuzda yürüyoruz” dedi.