Balıkesirspor Kingson'dan vazgeçmiyor

Balıkesirspor geçen hafta menajeriyle görüşüp anlaşma sağlayamadığı Ganalı file bekçisi Richard Kingson’a yeni teklif sundu. Ülkemizde birçok kulüpte oynayan, Türk vatandaşlığı da bulunan 36 yaşındaki Kingson’un Rum ekibi Doxa Katokopias’tan kesin olarak ayrıldığı belirtildi.

Başkan Tuna Aktürk, "Emrullah ve Ertuğrul Furkan iyi kaleciler ama uzun lig maratonunda bir isme daha ihtiyacımız var. Bu Kingson da başkası da olabilir" dedi.

Kadrosunu Sierra Leoneli ön libero Jabbie ve Bursasporlu forvet Okan’la takviye eden Balıkesirspor'da Aktürk, "Jabbie’yi sezon başında da çok istemiştik. O dönem kulübü Fredrikstad bırakmadı. Şimdi rötarlı da olsa 2.5 yıllığına kadromuza kattık. Hem Jabbie hem de Bursaspor’dan satış opsiyonuyla 1.5 yıllığına kiraladığımız Okan’dan umutluyuz" diye konuştu. Mustafa Kayabaşı’nı Bolu, Mustafa Demir’i Akçaabat’a kiralayan Balıkesirspor, Ali Akburç’u Bandırmaspor’a verecek. Selçuk kulüp arıyor. PTT 1'inci Lig’de ilk yarının flaş takımı olan Balıkesirspor, Medical Park Antalyaspor’un sağ bek Caner için yaptığı transfer teklifini reddetti. Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’le görüştüklerini söyleyen Başkan Tuna Aktürk, "Bize önerdiği rakamı kabul etmedik. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Caner’e önümüzdeki günlerde yeni sözleşme imzalatmayı planlıyoruz. Futbolcumuzla prensipte anlaştık" diye konuştu.