Göztepe'den dev işbirliği

Göztepe Spor Kulübü ve DenizBank işbirliği çerçevesinde sarı kırmızı renklere gönül verenlere özel “GözGöz Bonus Card” hayata geçirildi.

Bonus Card’ın tüm özelliklerini taşıyan GözGöz Bonus ile taraftarlar birçok kampanyadan ve indirimden faydalanırken aynı zamanda kulübün gelirine de katkıda bulunacak.

GözGöz Bonus’un tanıtım toplantısına Başkan Sayın Hüseyin Altınbaş, DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, Ege Bölge Müdürleri Semih Şenbakar ve Hasan Özer Orhan, Teknik Direktör Zafer Turan, futbolcular Cihan Yılmaz, Halil Akbunar ve Şaban Genişyürek katıldılar.

Hüseyin Altınbaş“Göztepemiz’in adına yakışan bir anlaşmaya imza atıyoruz. Göztepe Spor Kulübü olarak büyük bir taraftar kitlesine sahibiz. Bizim taraftarımızın kulüplerine olan bağlılık ve aidiyet duygusunun dünyada bir benzeri daha yoktur. Bu yüzden diğer kulüplerin ulaştığı kart rakamlarını kısa sürede geçerek Göztepe’nin adının geçtiği her yerde olduğu gibi burada da zirveyi hedefliyoruz. Kulübümüze ve taraftarlarımıza GözGöz Bonus kart ile sağladığı bu hizmetten dolayı Denizbank’a çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

2 yılda 20 bin kart

DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, toplantıda yaptığı konuşmada Göztepe ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Hıçkıran “1925’ten bugüne Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış kulübümüzle kurduğumuz yakın ilişki sayesinde Göztepe’nin bundan sonraki başarılarında bizim de katkımız olacak. GözGöz Bonus’la hem kulübün gelirleri artacak hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanarak kartlarıyla yapacakları her alışverişte gönül verdikleri Göztepe’ye katkıda bulunacaklar. Göztepe, iş birliği yaptığımız 19. spor kulübü oldu. DenizBank olarak spor kulüplerimizin en büyük destekçisiyiz. GözGöz Bonus’un bu büyük taraftar kitlesi ile 2 yılda 20 bin kart sayısına ulaşacağını öngörüyoruz. Tüm Göztepelileri GözGöz Bonus kredi kartı edinmeye davet ediyoruz” dedi.

GözGöz Bonus’un getirdiği ayrıcalıklar

•GözGöz Bonus Card sahiplerinin, kartları ile yapacakları tüm alışverişlerden kulübe belirli oranda katkı payı aktarılacak. Kart sahipleri yaptıkları her harcama ile hiç bir ekstra ücret ödemeden kulüplerine destek olacaklar.

•Lansmana özel Mayıs 2014 sonuna kadar GözGöz Bonus kart başvurusu onaylananlara ilk harcaması ile birlikte 40 TL bonus hediye edilecek.

•GözGöz Bonus Card’a sahip olanlar Türkiye’nin en geniş üye işyeri ağına sahip Bonus’un tüm fırsat ve faydalarından yararlanabilecek.

•Anlaşmalı iş yerlerinde taksit, bonus kazanma ve harcama, tüm kampanyalardan yararlanma imkânlarına kavuşacak.

•Kart sahipleri kulübe ait mağazalarda ve maç bileti alımlarında çeşitli avantajlardan yararlanacak.

•Taraftarlara özel dönemsel kampanyalar düzenlenecek.

•“Takımın kazandıkça sen de kazan” kampanyası ile Göztepe kazandıkça kart sahipleri de atılan gol kadar bonus kazanacak.

•MasterCard PayPass altyapısı ile temassız ödeme özelliğine sahip olan GözGöz Bonus Card’la, 35 TL ve altındaki ödemeler bozuk para taşımadan, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek. GözGöz Bonus’a tüm DenizBank Şubelerinden, 444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığı’ndan, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı’ndan veya www.denizbank.com web sitesinden başvurulabilir.