Karşıyakalı futbolcuların tiyatro keyfi

Yeni Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ile PTT 1. Lig’in ikinci yarısına peş peşe iki galibiyetle başlangıç yapan Karşıyaka , kritik Mersin İ.Y. maçı öncesi toplu halde tiyatro keyfi yaparak moral depoladı.

KSK’li teknik heyet ve futbolcular, Belediye Başkanı Cevat Durak’ın davetlisi olarak, Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde Cem Davran, Erkan Can, Levent Üzümcü, Bahtiyar Engin ve Tuğçe Kıltaç’ın oynadığı ‘Alevli Günler’ adlı tiyatro oyununu büyük bir keyifle izledi. Böyle sosyal aktivitelerin futbolcuları daha iyi motive ettiğini belirten Teknik Direktör Yusuf Şimşek, “Önemli maçlar öncesi böyle organizasyonlar çabuk konsantrasyon ve beyni boşaltmak açısından oyunculara çok iyi geliyor. Karşıyaka Belediye Başkanımız Cevat Durak’ta bunu fark ederek bizi oyuna davet etti. Bu yerinde davet için ben oyuncularım adına çok teşekkür ediyorum. Her türlü destek bizi daha da motive ediyor. Karşıyaka’nın bizim arkamızda olduğunu hissetmek bizlere güç veriyor” diye konuştu.

SERİ DEVAM ETSİN

Ligin ikinci yarısına Şanlıurfa ve Adanaspor galibiyetleriyle muhteşem bir şekilde başlayan Karşıyaka, yarın 19.00’da Alsancak Stadı’nda oynayacağı çok önemli Mersin İdman Yurdu maçını da kazanıp 3’te 3 yapmak istiyor. Teknik Direktör Yusuf Şimşek bu zorlu maçta en büyük kozlarının KSK’nin muhteşem taraftarı olduğunu söyledi.