Simav'da trafiğe açılmamış yolda kaza: 7 yaralı

Simav İlçesi’nde, henüz trafiğe açılmamış yola giren bir otomobil ile özel denetimli halk minibüsünün karıştığı kazada, 7 kişi yaralandı. Kaza, yapım çalışmaları devam eden ve henüz trafiğe açılmamış Simav- Sındırgı Karayolu’nun Beyce Beldesi yakınlarında, bugün saat 08.30 sıralarında meydana geldi.

Simav’dan Sındırgı yönüne giden Serkan Oğuz yönetimindeki 43 KN 237 plakalı Bahtıllı Beldesi’ne ait özel denetimli yolcu minibüsü, kontrolsüz şekilde tali yoldan yapımı tamamlanmamış ve trafiğe açılmamış stabileze yola giriş yapan Vedat Ayyıldız yönetimindeki 03 VH 734 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs yan yattı, otomobil ise 1 metre yükseklikten menfeze düştü.

Kazada minibüs sürücüsü Serkan Oğuz (31) ile araçta bulunan yolculardan Ahmet Gülsever (41), Türkmen Gülsever (39), Nurcan Özen (32), Mehmet Akkoç (36) ve Nurullah Sert (41) ile otomobil sürücüsü Vedat Ayyıldız (29) hafif yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.