Fernandez kadın mı darbetti?

Habertürk’ün haberine göre, Beşiktaş’ın Eskişehir’i yendiği maçın gecesinde İstanbul’da bir gece kulübünde eğlenen Fernandes, burada aynı evi paylaştığı yardımcısı Gonzalo ile birlikte iki kadınla tanıştı.

Portekizli oyuncu, gecenin ilerleyen saatlerinde kadınlarla birlikte Fulya’daki evine gitti. Bir süre sonra evden apar topar ayrılan kadınlar, polise giderek Portekizli yıldızın kendilerini darbettiği suçlamasında bulundu.

Ümraniye’de polise ifade veren Portekizli futbolcu ise suçlamaları reddetti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fernandes ile ilgili çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

Aybaba, antrenman sırasında basın mensupları ile yaptığı sohbette Fernandes konusuna değindi. Fernades’in gezmeyi ve eğlenmeyi sevdiğini kaydeden Aybaba, "Eskişehirspor maçı öncesi adı bir olaya karışmış. Böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Olay emniyet ve yargıya intikal etmiş, bu nedenle fazla konuşmaya gerek yok" ifadelerini kullandı. Aybaba, Fernandes’in sakat olduğunu ve bu olayla ilgili kendisiyle henüz konuşmadığını ifade ederek, "Geldiğinde konuşuruz. Konunun ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Pazartesi günü emniyet yetkililerince tesislerde ifadesi alınmış. Ben böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum" diye konuştu.

CEZA VERİLECEK Mİ ?

Fernandes’e ceza verilip verilmeyeceği sorusuna Samet Aybaba, "Futbolcular için kulübümüzün disiplin talimatı var. Buna aykırı davranan oyunculara yönetim gerekli cezayı verir. Olay şu anda yargıya intikal etmiş durumda. Eğer devamında bir şey çıkarsa, talimata göre ceza da verilir" diye yanıt verdi. Aybaba, Fernandes’i kadro dışı bırakıp bırakmayacağı şeklindeki soruya ise ligin bitimine 2 hafta kaldığını ve böyle bir düşüncesinin olmadığını ifade etti.