Kuşadası'nın ünlü işletmecisi bar kavgasında öldü

Kuşadası İlçesi’nde iki eğlence mekanının sahipleri arasında çıkan tartışmada, tabancayla vurulan bar işletmecisi 40 yaşındaki Saim Özkan öldü, güvenlik görevlisi Onur Hacıbekir ağır yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Olay saat 02.00 sıralarında, Kuşadası’nın eğlence mekanlarıyla ünlü Kaleiçi bölgesindeki Heaven barda meydana geldi. İlçedeki Aura Moonlight' barın sahibi Veysel Keleş, üç arkadaşıyla birlikte Ahmet Özkan ve Saim Özkan’ın işlettiği Heaven bara eğlenmeye gitti. Ancak işletme sahipleri barda yer olmadığını söyleyerek grubu içeri almadı. Ahmet Özkan ile tartışan ve ön tarafa bir masa konulması isteği geri çevrilen Veysel Keleş, olay yerinden ayrıldıktan sonra polisi aradı. Ahmet Özkan’ın üzerinde silah bulunduğunu ihbar etti.

YANINA YEĞENLERİNİ ALIP TEKRAR GİTTİ

Karakola çağırılan Ahmet Özkan’ın ifadesi alınırken, Veysel Keleş yanına yeğeni Ulaş Özel, Fatih Keleş, Deniz Keleş ile adı öğrenilemeyen bir kişiyi daha alarak tekrar bara geldi. Veysel keleş ile beraberindekiler, bar girişinde bu kez Saim Özkan ile karşılaştı. İddiaya göre yeniden başlayan tartışma sırasında üzerindeki tabancayı çeken Ulaş Özel, Saim Özkan’a iki el ateş ederek karnından vurdu. Özkan kanlar içinde yere yığılırken, Ulaş Özel kendisine müdahale etmek isteyen bar güvenlik görevlisi Onur Hacıbekir’e de ateş etmeye başladı. İki kurşunla yaralanan Hacıbekir de yere yığıldı. İdidaya göre Özel bir bar çalışanının da başına ateş etmek istedi ancak silah şans eseri tutukluk yaptı.

YAKALANDILAR

Şüpheliler kaçarken, olay yerine çağrılan 112 ekiplerinin müdahalesine rağmen, 2009 yılında evlenen bir erkek çocuk babası Saim Özkan yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan güvenlik görevlisi Onur Hacıbekir ise Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Saim Özkan’ın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Üzerinde silah bulunduğu öne sürülen Ahmet Özkan ise serbest bırakıldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde iki eğlence mekanının sahipleri arasında çıkan tartışmada, tabancayla vurularak öldürülen bar işletmecisi Saim Özkan’ın cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Özkan için, İzmir’in Karşıyaka İlçesi’ndeki Mevlana Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine katılan yakınları, büyük üzüntü yaşadı. Saim Özkan, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Doğançay Mezarlığı’nda toprağa verdildi.