Altınordu Başkanı 3-3'ü böyle yorumladı

Altınordu'nun 3-0 öne geçtiği maçta Tepecikspor ile 3-3 berabere kalması kentte günün konusu oldu. Takıma güven mesajı yayınlayan Başkan Seyit Mehmet Özkan, “Bu karşılaşmanın kazanımları, kaybedilen 2 puandan çok daha önemli” vurgusu yaptı.

“25 yıllık yöneticilik yaşamımdaki en komple ve en karakterli takımı kurduk” diyen Özkan, “Öncelikli çabamız; ülkemiz futboluna örnek olabilmek. Şampiyonluk sonraki işimiz” sözlerinin altını özellikle çizdi.

Takımın her geçen gün tecrübe kazanarak yoluna devam ettiğini sözlerine ekleyen Özkan, Bu maçta kaybettiğimiz 2 puan, kazandıklarımızın yanında hiç önemli değil. Profesyonel takımımız, teknik ekip ve sporcu kadromuzla gurur duyuyorum. Her adımı planlanmış bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuk esnasında tabi ki böyle durumlarla karşılaşabiliriz. Bunlar zaten hayatın genel akışında var. Önemli olan sünger çekmek değil, kazanımların farkına varabilmektir ki, bizim yaptığımız en önemli iş de budur. Şunu bir kez daha belirtmek isterim ki; sevgi ortamının hakim olduğu ve profesyonel futbolculuk mesleğini en iyi şekilde yerine getiren insanlarla birlikte olmaktan gurur duyuyorum” dedi.