Lucescu Altınordu'da

Real Madrid’in sembollerinden Raul Gonzalez’in Katar’daki altyapı turnuvasında Altınordu şapkasıyla objektiflere poz vermesinden sonra, futbolseverlerin Galatasaray ve Beşiktaş’tan tanıdığını Teknik Direktör Mircea Lucescu da kırmızı-lacivertli şapkayı taktı.

Ukrayna takımı Shakhtar Donetsk’te 10 yılda harikalar yaratan Lucescu, kamp için geldiği Antalya’da, Altınordu Kaleci Akademisi Direktörü, vatandaşı Ilie Datcu ile bir araya geldi. Datcu ile uzun yıllara dayanan dostluğu bulunan Lucescu, Altınordu’nun Nisan ayında düzenleyeceği Uluslararası U12 Cup’a Shakhtar Donetsk U12’nin de katılması yönünde söz verdi.

Altınordu’nun kısa sürede aldığı yolu Datcu ile Kamp ve Turnuva Organizasyonları Yöneticisi Gökhan Göktürk’ten dinleyen Lucescu, sohbetin sonunda ise Altınordu şapkası ve formasıyla objektiflere poz verdi. Altınordu’yu en kısa zamanda ziyaret etme sözü veren Romen teknik adam, “Küçük yaş gruplarındaki organizasyonlar Türkiye’de henüz çok yeni olmasına rağmen, Avrupa’da uzun yıllardır düzenleniyor. Çocukların gelişmesi için çok sayıda maç oynamaları ve farklı rakipleri tanımaları gerekiyor. Bu açıdan Alltınordu’nun attığı adımları destekliyorum. Shakhtar Donetsk ile turnuvaya renk katacağımızı düşünüyorum” dedi.

2. Uluslararası U12 Cup’a Altınordu ve Shakhtar Donetsk’in yanı sıra Norwich City, Twente, Hoffenheim, Hagi Futbol Akademisi, Sao Paolo, Brondby, Galatasaray, Beşiktaş Trabzonspor gibi üst düzey takımlar katılacak.