Cemil Şeboy 40 bin oy fark istiyor

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy, gündüz sivi toplum örgütleriyle, akşamları da mahalle mahalle dolaşarak Bucalılarla buluşuyor. Son olarak Fırat Mahallesi’e davet edilen Şeboy’u, yaklaşık iki bin kişi karşıladı.

Cemil Şeboy, Fırat Mahallesi’nde Meclis üyesi aday adayı Erol Gülenç tarafından organize edilen toplantıya katıldı. Daha önce planlanan toplantıların uzaması nedeniyle saatler 21.00’i gösterdiğinde Fırat Mahallesi’ne gelebilen Şeboy’u İki Bin kişi karşılayınca duygusal anlar yaşandı. Vatandaşların ilgisi karşısında gözleri dolan Şeboy, mahalle sakinlerine “Neden buradasınız?” diye sordu.

Bucalıların, “Seni çok özledik” cevabı vermesi üzerine Cemil Şeboy “Ben de sizleri çok özledim, bu aşk hiç bitmeyecek” dedi.

“40 bin oy fark istiyorum”

Vatandaşlara seslendiği Fırat Mahallesi’nde 20 yıl önce yol, su, okul, cami olmadığını söyleyen Cemil Şeboy, “ Bütün sorunları beraber çalışarak çözdük. Ancak Buca’ya son 5 yılda hiçbir hizmet yapılamadığını üzülerek görüyorum. Bu yüzden Buca’nın ciddi bir restorasyona ihtiyacı var. Benim size kendimi anlatmama gerek yok. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ama bu seçimde sizden bir şey istiyorum. Ben en zor zamanlardaki seçimlerde bile rakiplerimden en az 20 bin fazla oy aldım. Ancak bu kez beni siz göreve çağırdınız. Eğer beni özlediğini göstermek istiyorsanız 40 bin oy fark istiyorum” diye konuştu