Park Bornova'da Sevgi Günü

 

Park Bornova Outlet Center'de 14 Şubat Sevgililer Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sürpriz hediyeler, müzik, dans ve coşkunun bir arada olduğu etkinliklerde Park Bornova Outlet Center ziyaretçileri keyifli zaman geçirdi.

Park Bornova Outlet Center'den alışveriş yaparak Opel Astra Sedan otomobil çekilişine katılan ziyaretçiler arasında belirlenen şanslı çiftlere Sinemay Sinemalarından çift kişilik bilet, Keyfi Sefa Restoranda çift kişilik akşam yemeği, Bodrum Club Armonia Tatil Köyü(de bir haftalık ailece tatil kazandılar.

Park Bornova Outlet Center Orta Alanında kurulan fotoğraf platformunda ise Sevgililer Günü Hatırası fotoğrafı çekerek anılarına eklediler.

Karina Çiçekçilik'ten sevgiliye en güzel çiçekleri satın alan Park Bornova Ziyaretçileri gitar ve saksofon ikilisinden en romantik aşk şarkılarını dinleme fırsatı buldular.

Quente Dans Akademi'nin profesyonel dansçıları ve eğitmenleri ise Latin Danslarının en güzel örnekleri ile dolu muhteşem bir performans sergilediler. Park Bornova ziyaretçilerinin büyük ilgi gösterdiği dans performansı izleyenlerden tam not aldı.

Park Bornova Outlet Center Genel Koordinatörü Aysel Öztezel, "Sevgililer Günü'nü sevgi günü olarak kabul ediyor, sadece çiftlerin değil, tüm ziyaretçilerimizin aileleri, sevenleri, yakınları ile bir arada olduğu ve keyifli vakit geçirdiği etkinliklerle bir arada olmayı istiyoruz. Bu yıl da birbirinden renkli, hareketli, neşeli etkinlikler düzenledik. Hafta sonunda da tüm İzmirlileri Park Bornova Outlet Center'e bekliyoruz" dedi.