Altınordu'nun gençleri Avrupa sınavında

 

ALTINORDU Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) U13 ve U14 takımları, Antalya’da kamp yapan Danimarka’nın dünyaca ünlü ekibi Brondby U13-U14 ekipleriyle maç yapmak için bu kentimize gitti. 19 Şubat Çarşamba günü oynanaak maçlar U13’te 11:00’de, U14’ler ise 12:30’da başlayacak. AFEK Direktörü Zafer Bilgetay, “Uluslararası maç tecrübesi bambaşka bir şey” diyerek, “Çocuklarımız bu maçlar sayesinde hem kendilerini sınayacaklar hem de bir Avrupa takımı karşısında yeteneklerini görme fırsatı elde edecekler” dedi.

ENGİN GÜNGÖR 4 HAFTA YOK

Bozüyükspor açının 14. dakikasında sakatlanarak yerini Ozan Sol’a bırakmak zorunda kalan Engin Güngör’ün sol arka adalesinde 2. derece yırtık tespit edildi. Çekilen MR sonrasında kontrol edilen Engin Güngör’ün 4 hafta forma giyemeyeceği açıklandı.

 

DİZDAR: SOĞUKKANLI VE SAKİNİZ

İkinci Lig Kırmızı Grup’ta İskenderun DÇ, Altay ve Ankaragücü ile üst üste üç maça çıkacak Altınordu’da Futbol Direktörü Murat Dizdar, bu seriyi normal lig temposunun dışında bir mücadele olarak görmediklerini söyledi.

 “Her maçın kendi içerisinde ayrı bir önemi ve zorluk derecesi var” diyen Dizdar, “Ligdeki tüm rakiplerimize saygı duyuyor ve hepsini önemsiyoruz. Bulunduğumuz noktaya, bu düşünce sayesinde geldik. İskenderun DÇ, Altay ve Ankaragücü maçları doğal olarak önemli; ancak bu seriyi, şampiyonu belirleyecek karşılaşmalar olarak görmüyoruz” dedi.

 Altınordu’nun genç bir takım olduğunun da altını çizen Dizdar, “Futbolcularımız, şampiyonluğun kendilerine sağlayacağı kariyer gelişiminin farkındalar. Bu nedenle de işlerini ciddi ve samimi duygularla yapıyorlar. Kadromuzun tamamı, fazla süre almayanlar dahil, herkes güzel bir birliktelik sergileyerek, bu forma için mücadele etmekten keyif alıyorlar. Böyle bir oyuncu grubuyla çalıştığımız için olaya soğukkanlı ve sakin bakabiliyoruz. Ve bu nedenle de önümüzdeki 3 maçı, şampiyonluğun en kritik virajı olarak görmüyoruz, fakat ne istediğimizi çok iyi biliyoruz. Geçen sezon şampiyonluğa doğru giderken hangi ruh halindeysek şu andaki durumumuz da bundan farklı değil” diye konuştu.