Özterzi: Altyapıya Yönelik Ciddi Projelerimiz Var

Konak Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Şener Özterzi ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Göztepe – Yeni Malatyaspor Spor Toto 2. Lig Futbol Müsabakasında Göztepe Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş ile bir araya gelen Özterzi, Göztepe Başkanına Süper Lig yolunda başarılar diledi.

Altay – Altınordu Spor Toto 2. Lig İzmir Derbisini de izleyen Özterzi, 2 kulübün yöneticileri ile bir araya geldi.

Kulüplerin hak ettikleri yerde olmadığını belirten Özterzi; “İzmir takımlarının Süper Ligde olması gerekir. Kulüplerimizin hak etmedikleri liglerde mücadele etmesi hepimizi üzüyor. Üst yapının en önemli belirleyicisi altyapı, altyapıya yönelik ciddi projelerimiz olacak, altyapıyı desteklediğimizden kısa sürede önemli verimler elde edeceğimize inanıyorum.” Dedi.

Konak Projeleri ile ilgili bilgilendirme de yapan Konak Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Şener Özterzi, spor kulüplerinin talepleri ve sorunları ile yakından ilgileneceğini belirtti. Ayrıca Mehmet Şener Özterzi Altay Kulübünün 1914 mağazasını ziyaret etti ve taraftarlarla sohbet etti.

Bağımsız Konak Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Şener Özterzi Kimdir?

1970'de İzmir'de doğdu. 1992'den beri İzmir'de serbest avukat. İzmir'in Konak'ın yerel sorunlarını çözmek için bağımsız Konak Belediye Başkanı Adayı oldu.